Sporten is belangrijk voor onze gezondheid en daarom is het goed om dit elke week te blijven doen. Voor de modebewuste dames onder ons, is het dan ook van belang dat men er toch trendy en leuk bij blijft lopen. Een trendy sporttas mag daarom niet ontbreken! In dit artikel kun je lezen welke damestassen.

1. Handige indeling

Bij het kiezen van een goede sporttas, is functionaliteit het belangrijkst. Je wil natuurlijk dat al jouw sportkleding en sportschoenen erin passen, maar ook een handdoek en een drinkfles. Een sporttas die groot genoeg is, met een handige indeling en veel verschillende vakken is daarom een goede keuze.

2. Duurzaam

Sporttassen van polyester of nylon zijn weliswaar goedkoop, maar staan minder chique dan een leren tas. Leer is stevig materiaal, gaat erg lang mee en wordt met de tijd alleen maar mooier. Bovendien is leer een duurzame keuze, in tegenstelling tot nylon en polyester. De laatste twee zijn namelijk niet biologisch afbreekbaar, maar leer wel omdat dit een natuurlijk materiaal is. Kies daarom voor een duurzame tas van leer! Het is even een investering, maar daar tegenover staat wel dat je er jarenlang plezier van zult hebben.

3. Leer ademt

Een ander voordeel van leer is dat het luchtdoorlatend is. Dit is natuurlijk erg belangrijk wanneer je het als sporttas gebruikt. Na een flinke zweetsessie zullen je sportkleren en -schoenen namelijk misschien een beetje ruiken en dan wil je natuurlijk niet dat dit gaat broeden. De ademende kwaliteit van leer zorgt ervoor dat sportluchtjes niet blijven hangen en dat vochtige handdoeken niet zullen schimmelen.

4. Casual sporttassen die je ook in je vrije tijd kunt gebruiken

De meeste leren sporttassen hebben geen typische sportuitstraling en zien er uit als casual handtassen, waardoor je de leren tas ook voor andere gelegenheden kan gebruiken. Heb je een grote leren sporttas? Dan kun je die ook bijvoorbeeld als weekendtas of handbagage-tas gebruiken voor korte citytrips.

Er zijn dus verschillende soorten tassen die geschikt zijn om te gebruiken als dames sporttas. Marington.nl heeft enkele prachtige leren sporttassen, nieuwsgierig welke modellen zij hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *